pohja

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

my S2B husband is SO cheap!

How cheap is he?!

niin cheap että ei ostanu mulle hienoja purkkeja :( käski mun olla onnellinen niistä purkeista mitä mulla jo on. no selvä! ollaan sitte. ja iloinen olinkin siitä että mulla oli kaksi vanhahkoa mutta rumaa keksipurkkia omassa keittiössäni odottamassa että joku ne tuunaa. keksipurkkiosastolta lähtiessäni nappasin mukaan pakan ruususervettejä. ihailemissani purkeissa oli pieniä muffinsseja, mutta tuosta tuli vähän sama "fiilis".

Before
 Alussa näytti tuolta. siis eihän nuo nyt NIIN rumia oo. mut silti.
After spraypaint
 Vähän valkosta spraymaalia... sitten decoupagetetaan servetit mahdollisimman hyvin, mut ei liian hyvin. mä tykkään siitä pinnasta joka tuolla tekniikalla tulee. elävä, mutta kestävä. olisin halunnut ehkä laittaa etiketit purkkeihin, mutta se on niin kahlitsevaa. siis jos oisin kirjottanu tuohon pitsillä varustettuun purkkiin että "piparkakkumuotteja" ei siinä enää koskaan ikinä vois säilyttää mitään muuta :) on tuo mies taas avannut silmäni maailmalle, joka on täynnä kaikkea ihanaa jota voisin tehdä käsilläni. siis jos mä haluan tietynnäköisen tavaran, mä voin vaan tehä sen! huisia!
After
Väkersin pojalle vielä yhden kesähatun.

***
he´s so cheap, he makes me make my own cookiejars, instead of just bying me ones i found and fell in love with at the store. he said i just should be happy with the ones i´ve got. and i was. i was so happy i had two jars i could re-do to look like... better. i sort off wanted to make labels on them too, but found that too resticting. if i labeled one as "cookiecutters" then that´s all i could ever store in it :) i was happy with the result, and amazed by things my hands could do. go hands! my S2B husband as opened my eyes one again, and the world is filled with neat things i could do  with just spraypaint and nappkins. all the moore reason to love him.

5 kommenttia:

AnneHelena kirjoitti...

Kauniit tuli purkeista : )
Tosi suloinen pikkumies poseeraa.
Mukavaa viikkoa!

Carovarium kirjoitti...

Kiitos ja sinne myös! :) olen itsekkin ihan täpinöissäni noista purkeista. sekä purkkeja että sevettejä kyllä on jäljellä, jos tekis kokonaisen sarjan :D

TinyAngel kirjoitti...

ihania purkkeja.

satumh kirjoitti...

etiketistähän vois tehdä sellasen johon kirjottaa liidulla! :)

Carovarium kirjoitti...

niin muuten voiski! ku joskus sais aikaseks mennä hakee sitä liitutaulumaalia. tuntuu että sitä tarttis harva se päivä kaikkeen pikkujuttuun :)