pohja

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

retrooo

ystävä pelasti eilispäivän kertomalla että uudella kirpparilla odottaa laatikko täynnä 70-luvun lastenvaatteita. nehän tuli mun uniin asti joten tänään oli pakko käydä. kaks tuntii puin liamia aamulla (laiska mutsi) ja sitten kun oltiin lähdössä niin se oli nukahtanu sohvalle. no ei se haittaa, ulkovaatteet varovasti päälle vaan ja rattaisiin...

...niin alko sataa...

no tuo minun ihana mieheni vei meidät sinne töiden jälkeen :) retrolaatikon sisältö oli kerenny huveta puoleen mutta kyllä minäkin sitä pääsin verottamaan :)
Jonkinlainen uimapuku? kokomerkintää ei ollu, mutta tää on iiihan pieni :) / a swimsuit of some sort? it´s reeeealy tiny

Neulotut potkarit. ei varmaankaan ihan villaa / knitted pants. i don´t think they´re 100% wool tough.

varmaan pienin paita ikinä / possibly worlds tiniest shirt.

Tutta koko 55

toinen tutta, koko 55

jonkun omatekemät kai? tai ainaki vetskari on joskus vaihettu. ei kokoa. / i think this is homemade? or the zipper has been replaced.

tutta taas. koko 90 mut silti tosi pieni. / another tutta shirt. size 90, but i think it´s much smaller than that.
eihän nää tietenkään liamille mene vaikka miten laittais :) mutta nuo oli pakko hakee pois kun halvalla sai. kaikkien näiden hinnaks tuli 5€.
lisäks löyty tsi sisävaippa 1€ josta poistin tarrat.
kyllä mä liamillekki löysin :) name it body kokoa 98. niitä vissiin tehään vaan yks per malli, koska mä en ikinä löydä mistään noin isoja bodyja. reiluu ettei meidän isokokosia lapsia ajatella sitte ollenkaa :/ ite pitää kaikki tehä! muka valmis maailma... Bah humbug!

of course i can´t get them to fit liam, no matter how hard i try. but i couldnt just leave them there. what if no one bought them, they´d end up in the trash! 
can´t let that happen, it just wouldnt be right.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Enkö ookki ihana? ;) yleensä lapset on Liamin kokosina sen ikäsiä että käy potalla,ja sillon bodyt on epäkäytännöllisiä :D Liam on iso poitsu :) (ja en siis tarkottanu et Liamin pitäsi käydä potalla,vaan että se on iso ikäisekseen) :D

Lilli

Carovarium kirjoitti...

no oot :) joo mut ois reiluu jos muitettais että lapsia on monen kokosia :/

mut jos kasvukäyriä nostetaan, niin ehkä muoti seuraa perässä :)