pohja

torstai 12. tammikuuta 2012

kyllä on ollut hyvin vähän käsityöaikaisia postauksia tässä blogissa viimeaikoina. lähinnä varmaan siks että useimmat valmistuneet on ollut joululahjoja, joita en tänä vuonna jaksanut kuvata ollenkaan. sen sijaan pikkukamerasta löytyi postaamatta jääneitä kuvia, jolla vähän täyttää tätä puutetta.

mutta ensin.
Liam hiding from his father. he couldn´t find him so the angel fell asleep :D
ihana liam piiloutui eräänä päivänä isältään näin. löytäjää vaan ei kuulunut joten poika lopulta nukahti tuonne :D

Isäinpäivä! isät, nuo miehet joilla on kaikkea eikä halua mitään...
i made this for my dad for fathersday. and a bag full of rocky road.
tämän taulun ja karkkipussin tein omalle isälleni. olis vielä vähän lapsellisemmin saanut mennä kirjaimet, mutta noh :) karkkipussissa rocky roadia.
Liam made this for his dad.

äidin esimerkkiä seuraten teki Liam tämän omalle isälleen. sori huonosta kuvasta, ne ei oo niin helppoja kuvattavia nuo taulut :)
the color "fashion red" looks alot like orange to me.
Värjäyskokeiluja niillä vanhoilla kangasväreillä jotka ostin kesällä. jämävedellä sain värjättyä vielä yhden harsonkin. eikä menny edes koko pussia. väri "muoti punainen"... kyllä.. oranssilta tuo mun silmään näyttää.
Scrapyarn wristlets.
juuri nyt valmistumassa jämälanka kämmekkäät. ostin kakspussia jämälankoja joiden luulis riittävän pikkunäpertelyyn jonkun aikaa. ajatella että nykyään joutuu ostamaan omat jämälankansa :D

Olen mä kyllä jotain ommellutkin. hiippahaalarin ja hiippa hupparin. haalarit vaan alkaa olla niin mahottoman pitkiä ettei niistä saa hyviä selkeitä kuvia otettua. huppari on pyykissä odottamassa muita vihreitä paitoja.eilen käytiin pulkkamäessä. hui kun mua pelotti päästää liam yksin laskemaan niin isoa mäkeä. hyvin se meni kuitenkin, poika huusi koko mäen pituudelta "o-ou! Huuuui! O-ou O-ou! oj oj oj" :D kaunistakin oli, koko taivas oli oranssi ja turkoosi raidallinen.

1 kommentti:

TinyAngel kirjoitti...

pulkkailu on kyllä kivaa! :)