pohja

maanantai 23. huhtikuuta 2012

sanoista tekoihin!

siinä se nyt nököttää. kesäpaikan polttopuuladosta jostain syystä mun syliini tipahtanut kaapinresu.

no jostain syystä ja jostain syystä... olenhan mä tuota vinkunut jo useamman vuoden. ja useita kymmeniä vuosia se on mua odottanut siellä halkojen ja muun puuroskan keskellä. sitä minä vaan ihmettelen että miten mä olen sen nähnyt näin myöhään, vaikka se on varmasti ollut siellä koko mun elämän. mystistä, mutta hyvä kun odotti.

lahoksi kehtasivat epäillä! elämänsä kunnossahan tuo on, mitä nyt vähän maalia päälle. tosin aloin kyllä vähän epäilemään kun kissa nappas nurkasta palasen. hups.

mutta etuosasta oon saanu lähes kaikki maalit raavittua ja lisää lahoa ei ole löytynyt on kans uskoa tullut lisää. ja mitä enemmän mä kaavin sitä enemmän kauniita yksityiskohtia tuli esiin. sitä on selvästi tuunattu ajan saatossa mm. kitillä. alunperin kaappi on ollut joko keltanen tai punamullalla maalattu. sen päällä on valkoista, ja sen päällä on sekaisin turkoosia,vihreetä,keltasta... selvästi kaikkee mitä on sattunut löytymään.

hyllyn päällä oleva koriste ei ole alkuperäinen selvästikkään. 

yksi laatikko puuttuu, mikä tietysti harmittaa, mut ei haittaa. noita nuppeja jos tiiätte mistä saa niin vinkatkaa!

 ovetkin tähän kuuluu, mutta toista ei enää löytynyt. ehkä teetätän iskällä toisen oven, tai sitten annan olla. tuo yksikin ovi on niin kaunis että siitä vois tehdä ihan taulunkin, ja sitten liittää hyllyyn joskus kun ja jos siltä tuntuu :)

tuollaiset koukut löytyy molemmilta puolilta hyllyä. niistä se on ilmeisesti ollut seinässä kiinni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pappa vinkkasi, että toinen ovi voi olla vintillä. Olen muistaakseni yhden laatinkonkin nähnyt siellä...

Carovarium kirjoitti...

noni hienoo! mäpä käyn sit vappuna kattomassa :)