pohja

perjantai 20. heinäkuuta 2012

yläkertaan muutto

Tänään päästään viimein muuttamaan yläkertaan. ainaki meidänhuoneen osalta. tälläkin hetkellä laitellaan viimesiä listoja Liamin huoneeseen, ja sähköt paikoilleen.

Mutta tietenkin siellä on joku hullu joka sisustelee jo vaikka sinne ei ole viety edes sänkyä vielä.
ja se sama hullu yrittää ottaa ikkunasta kuvaa vajaavaisilla valokuvaustaidoillaan. entiset hyttysverkot oli tehty mansikkamaa verkoista ja oli heti niin rumat ku olla ja vaan voi. katoin kyllä jostain mainoksesta että näin menetellen oli säästetty jopa kaks euroa, eli kakstoista uutta markkaa. sillä sai aikoinaan jo vaikka mitä. nyt kuitenkin kävin ostamassa parilla eurolla pitsiverhot ja niittasin kiinni. pienet ne on silmänkin ilot :)

huomasin vaan sen, että sen ainoon kerran kun etit mahdollisimman mummomaisia pitsiverhoja kirpparilta niin ei taho löytyä millään! ja tää koskee ihan kaikkea mitä vaan haluisit kirpparilta löytää. niinku esim. halpoja nättejä yöpöytiä, tai ruskeita lukulamppuja.

no mutta kyllä mua onnisti kirpparilla kuitenkin. "his" ja "hers" koukut 2€kpl. laitoin ne vaatehuoneiden ovien viereen. vaatehuone kyltti ostettu käkkäräiseltä jo kauan sitten. ei varmaan ollu kallis sekään.

ja muuta tärkeetä. vanha kirppisnaulakko piti saada omalle paikalleen, ja tietenkin yökynttilä kuuluu jokaisen makkarin perusvarustukseen. ja kihlakuva tottakai <3 tuoksusyrän tehty tuunauskurssilla.

tässä on muuten yksi pikkuikkunoista jotka oli ovelasti piilotettu pinkopahvin alle. mikähän idea siinäkin on ollut? kunnostin ne sellaiseen kuntoon että ne voi ihan hyvin olla esillä taas. toinen samallainen siis toisessa alkovissa, ja kolmaskin löytyi Liamin huoneen seinästä.

Liamin huonne on ollut aikoinaan keittiö, ja siellä oli yläkaapit vielä tallella. kun niiden alta purettiin seinä, todettiin että kaapit ei oo enää tarpeeks tukevasti paikoillaan, niin jouduttiin sitten nekin purkamaan. tämä harmitti kyllä kamalasti. kuvia siitäkin kunhan saadaan huone kuntoon :)

3 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Kiva idea ja nätti!Paljon parempi varmasti kuin alkuperäinen! :D

Mistä tuo ihana tapetti?

Carovarium kirjoitti...

värisilmästä. en muista valmistajaa mut ilmoitan jos satun semmosen lappusen löytämään. :)

Josubettiina kirjoitti...

Hei! Nyt tulin vuorostani minä vierailemaan. Ihanan kodin olette löytänyt, siitä tulee vrmasti upea! Mulla kans haaveena saada rintamamiestalo. Vanhoissa taloissa on niin ihana tunnelma :)