pohja

lauantai 15. syyskuuta 2012

lauantaita!

 Muistatte varmaan tämän karmivan näyn pari postausta sitten?
no levytyksen,paneloinnin ja maalauksen jälkeen se näyttää nyt tältä:

 Taulujen kuvat on leikelty uuden kylppärin seinien välistä löytyneiden lehtien sivuilta.
Rappuset on odottanut nyt yli kuukauden toista maalikerrosta. sitten joskus...
tässäpä tätä kylpyhuoneprojektia.

 Tuolla missä tuo eristekasa on, siinä me toivottavasti käydään joulusuihkussa :D kuvassa ei näy seinää joka rakennettiin entisen keittiön, tulevan kodinhoitohuoneen keskelle.se projekti ei oo edenny, eikä etene. nyt keskitytään hoitamaan nämä keskeneräiset pois alta ennen talvea.
Kaksi tuollaista seinään rakennettua kaappia löyty kun revin vanhoja levyjä irti. ne siis revittiin irti koska yhdessä seinässä oli kosteusvaurio, toiselta seinältä siks kun kukaan ei sanonu mulle että ei tartte. onneks kuitenki revin, nyt tuo hylly jää esille kunhan keksin siihen jonkulaisen oven. ja rikastuihan mä levyjä repiessä kokonaisen 6 kruunua ja 50 ööree :D

No muistatteko tätä? vai oonkohan mä edes näyttäny tätä?
hrrrrr... kylmät väreet tulee kun näkee tuon sinisen lasikuitutapetin. mutta muuten en muista että keittiö on ollut tuon näköinen. alla olevat kuvat ei sitten ole blogistailattuja, vaan ihan ehdan remontinkeskeltä pikaisesti näpsittyjä kuvia. kerkeen mä sen myöhemminki stailata :)
Noin. Paljon parempi! lasikuitutapetti on jo varmaan jossain jatkokäsittelyssä ekoroskilla.vielä kun tuon karseen muovilattian jaksais repii irti niin avvot.tuo kappi jonka päällä Liam istuu on ollu kotikotona mun huoneessa, joka oli aikoinaan keittiö. sitten se oli mulla keittiösaarekkeena opiskelijakämpässä. sen jälkeen se on odottanut mua kotikotona varastossa uutta elämää. hioin senkin ja maalasin. yhtä kahvaa se on vailla mutta muuten..
 Lundagårdista käytiin hakemassa tuo yläkaappi. pojat hio ja maalas sen. avohyllyt on vaan lautaa ja kannattimia. flekti ei oo valkonen, siinä on vielä suojamuovit kun putket pitää vielä vääntää paremmin paikoilleen ja niiden päälle insinöörittää joku peite.alakaapit on vielä saamaa kun ennenkuvassa, mutta roskisovet on haettu toisesta keittiöstä ja maalattu. kahvat vaihettu. seinällä näkyvä talouspaperirullateline on ostettu kolme kämppää sitten ja nyt vasta se sai paikan. tuo kaappi on muuten varsinainen tilaihme. niihin kaappeihin jotka tuossa oli ennen ei meidän astiat mahtuneet mitenkään järkevästi, vaan piti olla kaks eri sorttia lautasia per kasa. tuonne ne mahtuu just täydellisesti ja ei tartte koko aika nostella päältä mitään. kupit ja lasit vois sopii paremmin, mutta sehän on vaan karsia.
 Ja viimeinkin mä saan laittaa kaikki haalimani lasipurkit esille niin niinku ne kuuluu.

Ja aina kun kävelen keittiön läpi tulee semmonen hölmö hymy naamalle :D
ja mitähän muuta.

 JUU! kellariin vievien rappusten päässä oli turvana vain tuollainen portti. itteäänki huimas kun tuosta ohi käveli, kun pelkäs että tippuu.

no nyt siitä on kunnollinen ovi. ei tartte enää pelätä että poika keksii mennä portaille tippuilemaan. ja kas, seinään ilmestyi ikkuna. sillä ei oo mitään muuta virkaa kuin että se avartaa rappukäytävää vähän.

tässä on lattia jonka löysin tuosta eteisestä. haluttais jättää se noin, mutta vessaan vievä käytävä alua kokee isoja muutoksia, niin ei tiiä miten nuo laudat menee lattiassa... kun seiniä katoaa ja sen sellaista..

tässäpä tätä tellä kertaa. en huomannutkaan että ollaan saatu näin paljon aikaan :D

1 kommentti:

TinyAngel kirjoitti...

Hyvin edistyy remppa! :)