pohja

maanantai 29. lokakuuta 2012

Keskeneräiset projektit

 Meidän piti rauhoittua, nyt kun meillä on tuo hermolomalainen. ensitöikseen tämä toipilas pisti mut aloittamaan eteisprojektia, vaikka sen voikin tehdä loppuun vasta ensi kesänä. aloitettiin tapettien repimisestä. kellarin oven edessä olevassa seinässä tiedettiin että siitä on menny ovi joskus, mutta voitte varmaan kuvitella riemun kiljauksien määrää kun sieltä löytyi ihan oikea ovi! se oli kyllä naulattu huolella kiinni mutta saatiin se lopulta irti. ei täysin ilman kulumaa kuitenkaan. siihen kohtaan tehdään aikanaan oviaukko juoppopuolelle, ja eteisestä menevä oviaukko laitetaan umpeen. siihen asti saa olla seinät raakana.

 Kellariin jätetty kaappi kannettiin eteiseen. se oli kyllä hirveen kaltoin kohdeltu ja maalinen. vähän erikeepperiä, taikasientä ja mustaa osmoa, niin se on tarpeeks siisti pitää esillä. enempää en sille ainakaan nyt halua tehdä, ettei käy niinkuin aikoinaan sievistä löytyneelle kaapille.
 Koulussa kokeiltiin punontaa ja vaikka ensin ajattelin haistattaa pitkät koko kurssille, se olikin tosi hauskaa! en enää koskaan ole ennakkoluuloinen :) oli pakko tehä omenakakkua kun oli noin jouluinen vuoanpäällinen... alunen... mikähän toi nyt sit on :D


 Keittiön sohva on tarttenut uutta päällistä jo parikytä vuotta, ja nyt sain aikaseks tehä. uusvanhaa patjakangasta jäi niin paljon että sitä riitti vielä olohuoneenkin puolelle.

 Napit tyynyssä käytännön syistä, verhoissa puhtaasti koristeellisista. kangasta on vielä yhteen tyynyyn ja pienempiin projekteihin.

2 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Upean näköinen puusohva!

TinyAngel kirjoitti...

upea sohva tosiaankin! Ihanat tyynyliinat teit!!