pohja

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Ruostemaali

no hei! pitkästä aikaa :)

nyt on viimein tullu aika lopettaa tämä blogihiljaisuus. ois niin paljon näytettävää ja niin paljon kerrottavaa mutta tänään tehtiin tiimityönä niin hieno projekti että oli aika ottaa härkää sarvista.

Ruoste ja vanha on siis teemana meidän kylppärissä. villeimmistä ideoista olen joutunut luopumaan kun meidän maut ei kohtaa eikä aina se oma uskalluskaan riitä niitä toteuttamaan.

Kuvista ei näy miten hellyyttävän pieniä nuo lamput on :) pallon halkaisia on noin 10 cm.
alussa oli siis tyypillinen jysk-tyylinen lamppu. muotokieli sopi mun mielikuvaan hienosta vessasta, mutta tuo kiiltävä metalli ei miellyttänyt meidän silmää. onneks oli kaapissa sattuneesta syystä ruostemaalia ja voi että se oli ihanaa ainetta! ensin pohjaspraymaalia pinnalle. Sitten kaksi kerrosta tummanharmata maalia joka sisältää metallihiukkasia. kun kerrokset oli kuivunu 12 tuntia, käsiteltiin pinta jollain tökötillä, ja alla oleva maali alkoi ruostua. en tiiä montako kerrosta me sitä laitettiin mutta monta.

alunperinhän oli tarkoitus että vessanpönttö saa saman kohtelun, mutta tyydyttiin ostamaan ihan uus pönttö. ku sai nii halvalla :D

arvata saattaa että tämä ei jää tähän. ainakin ollaan jo sovittu että vesiputkien kannattimiin tehään sama, ja suihkuverhotankoon. sen jälkeen katotaan mihin kaikkeen tuo riittää.

2 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Kivan näköinen! Hyvä idea! :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.