pohja

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

vaatekomero

No nyt se tulee. Se paljon puhuttu komeropostaus. Kirjottelen tätä uudella kännykälläni ja tää on ihan superärsyttävää. Saiskohan tähän jostain kuviaki...

hattuhylly sai parempaa tekemistä kenkätelineenä.


pitsiverho piilottaa pahimman vaatekaaoksen.


Kiva..ne meni tällaseen möykkyyn ja nyt en tiiä mihin tää texti menee.
Ai tuossa jess. Eli siirrettiin seinää metrillä rappusiin päin, jossa oli tyhjää tilaa.niin saatiin kunnolla tilaa komeroon. Nyt mahtuu pyyhkeet ja sesonkivaatteet samaan paikkasn. Järjestyskin on pysyt, voitteko kuvitella :) tanko ja hyllyt säästettiin ja kaksi hyllyä tehtiin lisää. Seinät on muuten raakalaudalla, mutta kaksi seinää levytettiin ja toinen tapetoitiin vanhalla saksalaisella lääkekirjalla.

Joudun kyllä täydentämään tätä postausta vielä koneella. Palataan asiaan :)

kyllä kännykällä on vaan hankala kirjottaa. varsinki ku ei näkyny yhtään että missä se teksti menee ja kirjottaakohan mitään edes oikein. yleensä ei. 

on muuten surkeeta hiuslakkaa tuo Cien...
 
väkersin vielä pienen meikkauspöydän hyllykön viereiseen nurkkaan. pöydän virkaa toimittaa tästä postauksesta tuttu hylly. peilin kaltoinkohtelin vanhan näköiseksi. ihan hyvällä menestyksellä kyllä vaikka sitä ei kuvassa ehkä niin huomaa. olen tuossa istunut ehkä kaks kertaa :D pallana toimii vanha lankajemmarahi. hassua että vanhassa kodissa tuo rahi oli häiritsevästi edessä, ja muutenki oudon näköinen. mutta tässä talossa se kiertää huoneesta toiseen ja aina on yhtä ihana. se on kai tehty tänne :)


1 kommentti:

Artesanity kirjoitti...

Et sit lukenu mun viimesintä postausta puhelimella postaamisesta :D Kiva tietää ettei se oo Androidillakaan kivaa ;)