pohja

tiistai 21. tammikuuta 2014

juhannus, joulu ja uusvuosi kiinnipuolivuosikatsaus ;) hiljasta on taas ollut. elämässä taas ei. ensin podin kriisiä siitä kun työtä ei löydy. elämä tuntu niin tylsältä ja sisällöttömältä, kun liamkin oli päiväkodissa ja kova itsenäistymisvaihe päällä. itse olin kotona ja koitin pitää kulissit (huonosti) pystyssä.

muutenkin elämä oli sellasta kriististä kriisiin elämistä. on muuten vieläkin. 
niin paljon kun inhoankin muutoksia, niin ei ne aina huonoja ole. liian monesta asiasta oon nyt joutunut luopumaan, yhdestä pelkään että joudun luopumaan. mutta kaikella on kai se hopeareunus eikö? (HA! ja mä olin huolissani etten löytäs sopivaa aasinsiltaa tuohon kuvaan.)

no. töitä löytyi onneksi. tosi kivaa vieläpä! kerkesin sitä hommaa tehdä kolme päivää kunnes selvisi että meille olisi jussina tulossa toinen tenava. tää on asia jota en vieläkään ole sisäistänyt enkä täysin ymmärtänyt. ensin luulin kuvittelevani koko homman. luulen vieläki. mutta ultrassa näkyi pieni kädet päänalla makoileva henkilö, joten uskottava se on :) viimestään synärillä.

"entäs se remontti?" kuulen jonkun kysyvän hieman syyttävästi (ehkä mun oman pääni sisältä)
noo... siis ollaanhan me sitä tehty! siis jos bloginkautta eletään niin vieläkin ollaan tehty se eteinen valmiiks. se vaan ei koskaan oo niin siisti että siitä vois jotain kuvia ottaa. joka viikonloppu mä lupaan ittelleni että nyt nyt mutta ei.

toinen valmis on apukeittiö. siitä vaan en saa ottaa kuvia ennenkuin listat on paikoillaan ja tiiättehän te...

mieheltä salaa olen aloittanut yhden proejktin. siitä ei ole ennenkuvia ollenkaan ja en tiiä tuleeko jälkeen-kuviakaan. liian pitkä postaus eri perusteluista minkä takia se proejkti piti tehdä ja ei sitä jaksais kukaan. toisaalta olen tässä kolme kuukautta googlailtuani tullut siihen tulokseen että tällaiselle postaukselle olisi tarvetta.

katsotaan.

liamille me nyt hankittiin kirjahylly.  ilmeisesti joskus kesällä kun tuo ikkuna on tuolla lattialla.

Mutta huone ei oo vieläkään valmiin oloinen. liikaa leluja, liian vähän huonekaluja. ollaan ootettu että herra suvaitsis valita tapetin, mutta taitaa jäädä mun hommaks kuitenkin. tai sit mä maalaan jotain, en mä tiiä.

se ois kohta kevät hei! trullit tulee, kukat kasvaa ja maailma pyörii. masentavaa ja ihastuttavaa ja ihan yhtä paljon molempia. 

Parempaa uutta vuotta kaikille! pysykää matkassa jookos :)

2 kommenttia:

TinyAngel kirjoitti...

heippa! Kiva kuulla pitkästä aikaa. Ihanaa vauva! Vai sainkos tekstistä oikean kuvan, että saattoi tulla vähän huonoon aikaa, keskellä kaikkea myllerrystä. Toivottavasti voit hyvin eikä oo mitään suurempia raskaus vaivoja ja vauvakin sitten nukkuu hyvin, kunhan syntyy.Kahden kanssa ei oo niin helppoo, kun yhden. Toivottavasti sinulla on hyvä tukiverkko, ettei voimavarat lopu kesken. <3

Carovarium kirjoitti...

no kyllähän vauva oli odotettu ja tekemällä tehty että siinä mielessä :) mä olin vaan alkanu jo tottua ajatukseen että oltais vaan yhden lapsen perhe, kun kerettiin TJOT:tailla yli neljä vuotta. aika ois ehkä voinu olla parempi, mutta hyvä näinkin. tän kaiken keskelle sitä kaipaskin jotain kivaa mitä odottaa.

vointi alkaa olla parempi, kiitos toivotuksesta. ensin oli tietenkin pahoinvointia ja sen jälkeen kauheet liitoskivut mutta niistä on nyt selvitty *kop kop*