pohja

torstai 2. lokakuuta 2014

keittiöstä pesutuvaksi.

Löysin äijän dropboxista paljon projektikuvia, etenkin apukeittiöstä ja niinpä ajattelin naputella ne tänne samalla kun Oliver rintaraivoilee tässä korvanjuuressa ja lastenohjelmat pauhaa toisessa korvassa.
Yllä myynti-ilmoituksessa olleet kuvat vanhan puolen keittiöstä. huone oli pitkän aikaa työkalujen säilytys huoneena. purkutyöt aloitettiin noista kuivakaapeista. Purin (kyllä! ihan itse näillä käsillä!) kaapit irti, ja jatkoin siitä vielä oikealle, vessan puolelle. siitä lisää TÄSSÄ

mielenkiintoisia välivaiheita. Muurihan löyty levyjen takaa vajaakuntosena. se rapattiin uudestaan ja jätettiin paloturvatarkastajan suosituksesta esille. ei haittaa :D


lattia harmikseni vuorattiin muovilla, mutta sain sentään sanottavani lattian väristä. Eikä mieskään vastustellut :) mutta kyllä oli hankalaa laittaa tuo lattia. ei muuten, mutta tuossa huoneessa on tasan yks seinä ihan suora, ja kulmia ja putkia joka puolella. hyvin siitä selvittiin ja vielä on paikoillaan :)

yksi seinä maalattiin siniseks, kun sitä nyt sattui olemaan eteisrempasta jäljellä. vaikka yleisesti oon allerginen tehosteseinille niin tässä huoneessa se toimii. sitä oikeastaan tuskin huomaa, mutta lämmittää muuten kylmännäköstä huonetta kivasti.

materiaalit viikkaustasoon löyty kotoa. rimat on jämärimoja seinienlevytyksestä, tason laudat on lattialautoja, jotka jäi keittiöstä, ja maali on samaa kuin yläkerran lattiassa. verhot on kirpparilöytö mutta nipsut ja niiden kiskot on ostettu.

tässäpä lopputulos :) tämä oli viimeinen kerta kun tuo taso on nähty, nykyään siinä on aina hirvee kasa vaatteita :D

1 kommentti: