pohja

perjantai 17. heinäkuuta 2015

ja siellä kaikilla oli niin mukavaaYksvuotiset oli ja yksvuotiset meni. kattaus ja kakku oli hyvin perinteiset ja uskoakseni kaikki viihtyivät hyvin. Sääkin mitä mainioin. Synttärisankari sai paljon hiekkaleluja ja kaikilla on leikitty :) en oo koskaan tavannu lasta joka ihan oikeasti tykkää olla hiekkalaatikolla. Oliverhan on melkonen rapa-ripa, joka mennessään aiheuttaa melkosta sotkua ja tuhoa. Hiekkalaatikolla hän saa toteuttaa itseään vapaasti, ilman että minä oon siinä häsläämässä jatkuvasti. sotkekoot! elämä on liian lyhyt jatkuvalle nipotukselle :)

Niin. elämä on lyhyt. tai pitkä. Ihminen kuolee kuulema kahdesti. Ensimmäisen kerran kun elintoiminnot lakkaa, ja toisen kerran, kun joku mainitsee sun nimen viimeisen kerran.
Pari viikonloppua sitten sukukokoustettiin Sievissä. samalla laskettiin haudan lepoon, isänsä ja äitinsä väliin, isotätini soili. Kas siinä vasta matami. Hän asui ruotsissa ja oli rauhanturvaaja ja siksi jäänyt mulle etäiseksi hahmoksi. Silti mukava saada hänestä edes jonkinlainen käsitys, vaikkakin nyt jälestäpäin.

Kirkko oli kaunis! ei paljoo meidän studioo isompi.