pohja

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Hiljaista on ollut

ainakin blogirintamalla. mitäs kaikkee me ollaankaan tehty.
Playing with Auntie-A´s dollstroller.

Holy smokes! tractors!oh...
Ollaan ainakin käyty sievissä pikavisiitillä. siellä siivosin taas vinttiä, mutta en oikein kerennyt siivoamaan siivoamisen jälkiäni :D liian monta kertaa pysähdyin tutkimaan kaikkea jännää mitä sieltä löytyi. ahdistuslääkepurkki vuodelta hernejapapu ja ties kenen, valitut palat -50luvulta jossa pohdittiin aurinkoenergian etuja, neulelehden ohjeineen tuolta samalta ajalta. oih ja voih kunhan pääsen esittelemään teille niitä kuvin.

Käsityörintamalla ollut hiljaista. mitään muuta valmista ei ole nyt näytettävänä kuin nämä perussukat. värit on järkyt, ja toisaalta ihanat...
Uglypretty basic socks. the only thing i´ve done in a long time.
13.8 Liam täytti 2 vuotta! vasta eilen illalla tajusin että Liam ei todellakaan enää ole vauva, vaan "ihan oikea poika". ei ihan taapero enää, pikkupoika? silti en voi olla lellittelemättä vielä kun voi :) vielä täytyy saada pussailla ja silitellä poskea, vielä hukkua niihin harvoihin ja lyhyisiin hetkiin kun toista saa pitää sylissä ja olla vaan. kaukana on ne ajat kun lötköiltiin vierekkäin sohvalla ja ei tehty mitään. toisaalta taas on hetkiä jolloin poikaa pitää pitää sylissä ja juosta ympäri kämppää neljäkin tuntia ennenkuin suostuu menemään nukkumaan. toisinaan on pitänyt mennä kärryilemään kun ei hermot yksinkertaisesti kestä enää. ehkä sekin on väliaikaista? eikö niin?

eve´ry finnish 2yo has a wooden brios railway. it´s the law.

Piratelootcake.

La cucaracha? elchubanibre?     

Lahjaksi meiltä Liam sai Brion (mukamas) junaradan. muita lahjoja oli kymmenet traktorit, syysvaatteita, leluja, helikopteri.. kaikkee en oo edes kerennyt nähdä :D meidän pihalla on pyörinyt pariin otteeseen tuo yllä oleva ötökkä, noin peukun mittanen superällö elukka... aika huisi.

Ei kommentteja: