pohja

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

kirjahylly ompeluhuoneeseen.

(sori vähän ankee kuva mutku en jaksanu kameran kans tappelun jälkeen lähtee muokkaamaan.)
tuollainen rumilus on ollut aikoinaan vanhassavanhassa kämpässä tietokonehuoneessa. peruja ajalta jolloin kaikki kalusteet oli tuota samaa kamalaa oranssia väriä. uudessavanhassa kämpässä tuo oli kätevästi piilossa ompeluvaatekomerossa ja poissa silmistä. koska se on kätevän kokoinen ja hyvä olla, en halunnut sitä viedä ekoroskillekkaan.

toisen keittiön kiinteät skafferi kaapit saa purkutuomion tulevan suihkun alta, ja mä kun oon vähä semmonen että en heitä mitään pois, irrotin siitä hyllylaudat, pätkäsin ne, ja naulasin kiinni.

(kyllä se on vielä suorassa, kamera ei :D)


mitään muuta en noille laudoille tehnyt kuin poikkasin ne. tai mies poikkas, mä en koske noihin isoihin koneisiin :D hyvä ku ompelukonetta uskallan käyttää. kaikki niitit ja muut epätäydellisyydet jätin.

tätä pitäis jotenkin jatkaa mutta en tiiä miten. vanhoilla lehdillä päällystäminenkin alkaa olla so last season... jos jotain remonttirojua jää (ja jääkin) niin kehittelen niistä sitten jotain. tai jätän noin...

yläkerran levytys etenee ja olohuonetta on päästy maalaamaan. siitä ei vaan tuu ihan niin hyvä ku haluis, niin katotaan päädytäänkö tapetoimaan. ei huono sekään ellei ois ihastunu philgre ja ritolan tapetteihin :D tietysti niihin tyyriimpiin.

keittiön tuunaus etenee hitaammin. ei se maalaaminen niinkään mut se ainainen kuivuminen. sit kun kaikki osat pitää maalata ainakin sen neljä kertaa niin hyvä jos jouluks ois valmista. mut mihinpä tässä kiire, aikaa on.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä, jos maalaisit sen valkoiseksi? (vai onko sekin jo vanhanaikaista?) t. äiti

Isosisko kirjoitti...

Maalaa valkoseks ja pistä poika piirtämään (ei niihin lautoihin, mut muualle) uus kuviointi!

TinyAngel kirjoitti...

Mäkin maalaisin varmaan valkoiseksi tuon kirjahyllyn. Tsemiä remontti urakkaan. Lisää talokuvia odotellessa...hyvää kesää!

Carovarium kirjoitti...

hyvää kesää kans sulle tiny! kiva kun kävit :)

varmaan siitä jonkunasteinen valkonen tulee. työhuoneen muutki kaapit on valkosia.