pohja

torstai 27. joulukuuta 2012

Terveisiä meiltä!

ja hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Meillä joulu meni rempatessa. vaikkakin yllä oleva kuva on jo kuukauden takainen. siellä tämä emäntä laittelee perheelleen vessan lattiaa. asia on edennyt siihen pisteeseen että lattialämmitysputket on hankittu, lista kaikesta muusta tarvittavasta laadittu ja vielä lasketaan paljonko betonia tarvitaan että saadaan lattia laatoituskuntoon.

laattojen haastavan värin takia jouduin hautaamaan haaveet ruosteisesta vessanpöntöstä :( Nyyh! ensin ihastuttiin oksennuksenvihreisiin kaakeleihin. hetken aikaa niitä katottiin et hyi yök ja sitten tultiin siihen tulokseen että ne on ihan täydelliset. sitten kun katseltiin vielä syvemmälle laattakoreihin löydettiin... ruosteiset laatat!
tuon pariksi tulee suihkualueelle mahdollisimman tavalliset valkoiset kaakelit seiniin. vessa-alueelle tulee puolipaneelit ja tapetti. vessa-alue on suihkusta sen verran etäällä että en oo huolissani tuosta tapetista. ilmanvaihto kuitenkin on hoidossa ja huoneeseen on kaks ovea että eiköhän me pärjätä.

pesualtaaks tulee vanha komuutti joka peittää putket ja muut hirveydet. päälle laitetaan iso emalivati. suurimman osan säilytyksestä tulee hoitamaan vanha hattuhyllypari jotka tulee oviseinään melko ylös. sit joku ihana resunen peili ja pari pyöreetä lamppua. muuta sit ei tarvitakkaan.

Niin me siis rempattiin... no kaikki lähti siitä kun tuli kylmä. rappusiin kävi viima vaikka se lisäeristettiin kesällä. olis pitäny laittaa seinän ja katon rajaan räsyä, kuittipaperia ja listat päälle mutta tiiättehän te että lsitojen laittaminen on koko rempan vaikein ja raskain kohta ja sitä ei tuu tehtyä ihan noin vain. no vika korjattiin uretaanipurkilla (että mä inhoon inhoon inhoon sitä ainetta!) ja kun me nyt kuitenkin oltiin siellä työkaluinemme niin purettiin mun vaatekaapin seinä ja siirrettiin sitä metri taaksepäin (kaapista katottuna). vielä ei oo valmista mutta täs joku päivä sitte.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hej. Vad duktiga ni är. Hälsa Vanukas som vi kallar för Friskis.


Niklas moster Gudrun

Carovarium kirjoitti...

hej! va rolit att du titta in :) jag ska hälsa!

Sakru kirjoitti...

Ihanaa ruostelaattaa ja komuutti! Sinulle on muuten mukava yllätys blogissamme. Käyhän kurkkaamassa. =)