pohja

torstai 5. toukokuuta 2011

pipoja,mekkoja ja linnunpönttöjä

Olen tehnyt neljä lätsää Tällä ohjeella. tuntuu olevan tosi poppis malli blogimaailmassa. tein ilman saumanvaroja, joten pipo sopii tuon melkeen 2 vuotiaan päähän. kuviakin olin ottanut, mutta ne on kadonnu jonnekkin. seuraavalla tuulettomalla ja lämpimällä säällä lisää.

Oli "pakko" tehä kummitytölle jotain. tuntuu kuin oisin hänet kokonaan unohtanut, kun ei ole mitään tullut tehtyä :) jouluna luåpasin tehä kukka ja rusetti pinnejä jotka sitten teinkin pääsiäiseksi. nyt valmistui tämä.
Takaosaan tuli jotain permanent marker sotkuja, ja nyt mietin miten ne pitäisi peittää. ompelenko alavaran sen päälle? koitanko pestä jollain ihmeaineella? joku järkky rusetti päälle? vai jätänkö noin, sehän ei kuitenkaan oo mikään juhlamekko vaan ihan arkiremuamiseen.

i made this for my niece. i felt so bad that i haven´t done anything for her in a long time. i found some weird permanent marker spots in the back of the dress, and now i don´t know what to do. should i try to cover it with something? or do you hawe tips on how to wash it of? anything? or should i just leave it? it´s not like its a fancy party dress...
Nappasin halppiksesta mukaan TSI-linnunpönttöpakkauksen kun halvalla sain. Pääsi liam vähän rakentelemaan isänsä kanssa. ja koko komeushan piti myös maalata. millanenhan sieppo siihen asettuu asumaan?

saw this DIY-birdhouse and i just had to buy it! isn´t it pretty?

Ei kommentteja: