pohja

maanantai 27. kesäkuuta 2011

autotakki ja nuukahtaneet tomaatit

Tämäntyylisiä paitoja oon nyt nähnyt taas monessa blogissa. poika lueskeli blogeja mun kanssa ja osoitteli että tuollaisen hänkin haluaa. no minähän teen kun kerran kauniisti käsketään :) epäilin ennen että joustofroteen kanssa ei vois laittaa noita perinteisiä kanttinauhoja, mutta koska meillä on kaupasta ostettu vaate jossa niin on tehty, niin ei kai se niin suuri katastrofi ole jos minäkin kokeilen. ihan hyvä tuli. tönkkö, mut eiköhän se pesussa pehmene? hetken näytti siltä kuin tulis hame, mut päällä se on selvästi paita :D kiitos taas blogiversumille inspiraatiosta.

nappeina rakastettuja/vihattuja sohvanappeja :D
***
a carshirt/jacket. liam was reading blogs with me and he thought that he needed that. fall is comming soon and if someone asks me nicely to do something, i will. as buttons i chose loved/hated couchbuttons :) i used regular biastape, and didn´t think it would work on such a stretchy fabric, but i gave it a go. turned out pretty good too. a bit stiff, but it´ll soften when washed? right? 

 Tomaatit nostettiin kasvihuoneesta. eivät enään mahtuneet sinne ollenkaan. tyhmästi vaan nuupuivat kun pääsivät raittiiseen ilmaan :(
***
Poor tomatoes. just couldn´t stand the heat nor the fresh air.

2 kommenttia:

Jessica kirjoitti...

Mitenköhän nuukahtaneen tomaatin saisi taas kasvamaan?

Carovarium kirjoitti...

lämmön pitäis olla aika tasasta (n.26 astetta koko ajan) joten aika vaikeeta se on ilman kasvihuonetta. koita siirtää johonkin puolivarjoseen paikkaan.

toiset vannoo kompostiteen nimeen :) googleta "compost tea" ja kokeile. kerro sitte mullekki miten kävi.

jos alimmat lehdet on keltasia, lisää ravinnetta.

nyt oon kasvattanu suht onnellisesti kaks tomaattiplanttua ilman kasvihuonetta. laitoin ämpäriin alimmaiseks kuivaa ruohoa, taallista multaa ja taas ruohoa. kun näyttää että nuukahtaa niin lisää vettä. näyttäis toimivan.

nämä tässä postauksessa olevat kyllä kuoli :D