pohja

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Eräänlainen midaksen kosketus tämäkin.

Kaikki mihin kosken, tuunautuu :)
Lähdin seikkailemaan takapihalle spraypurkin ja pitsiliinan kanssa. tuloksena ainakin uusi ruukku, johon istutettiin pojan kanssa jotain jänniä köynnöskukkia.
samalla kokeilin miltä se näyttää kuramatossa. toimii varmaan paremmin talvella.

Postilaatikosta tipahti "olipa kerran housunpuntti" ja oli pakko päästä kokeilemaan vähän kaikkea. aloitin tuolihupuista, joka tehtiin miesten paidoista. hihat käytin pullohuppujen tekemiseen.

 Olen kauan miettinyt mitä tuolle eteiselle tehtäis. tämä kämppä kun on suunniteltu yhden ihmisen kolmioksi, jonka suunnittelijat eivät olleet koskaan kuulleet eteisestä. tuonne kun laittaa lastenrattaat niin se on sit siinä, ei pääse kulkemaan eikä varsinkaan säilyttämään mitään vaatteita. hanskat, kaulahuivit ja muut pienet vaatteet oon saanu tunkea apteekkarin laatikoihin, mutta sesonkivaatteet, käytössä olevat laukut ja paremmat takit on pyörineet tuossa lattialla, koska aijemmassa naulakossa ei yksinkertaisesti ollut tilaa. no nyt on! vihjaisin tuolle miehelle että "teeppä mulle tämmönen" ja tadaa!

vanha lankku ja muutama taottu naula

ja hyvä tuli! tekis mieli istuu tuolla eteisessä ja vaan nauttia. outoa, että vaikka tuo järjestelmä on paljon isompi kuin aijemmin, tuntuu että eteisessä olisi enemmän tilaa. että seinät ei ehkä kaadukkaan päälle.

käytiin kaverin kanssa eräänä iltana Lundagårdissa. viihdyttiin siellä valehtelematta pari tuntia. kun oli yhden kierroksen käynyt, piti aloittaa alusta, ihan vaan siksi että ei missannut mitään :) sitten piti mennä vielä tuhat kierrosta varmuuden vuoksi. ja vielä kerran, kun ei muistanut missä mikin ihana tavara oli :D paljon sinne vielä jäi, mutta ollaan äidinkaa menossa uudestaan ensiviikolla.
 paljon kyllä tartui mukaankin, mutta siitä lisää ehkä myöhemmin.

***
One sort of a midas touch. everything i touch, gets re-done :) i was on an adventure with i spraycan and a doilie. five minutes later a flowerpot and a rug got re-done. these will look fantastic in the winter.
and i re-did the chairs in our kitchen using mens t-shirts i went and bought for the occasion. from the sleeves i made little hoodies for beer bottles. 

using that as inspiration (i´d like to think) my s2b husband redid our hall. and i like it allot! so much better than it used to be, it´s so roomy and with much needed storrage space. makes me think that if he can do that... imagine what else he could re-do?! so my eyes have been opened yet again! 

i went to lundagård with a friend the other day. SOOO much to see, so much to want, so inspiring! we spent like two hours jsut figuring out what to buy. i need to go there again, i left so much behind :D

3 kommenttia:

Artesanity kirjoitti...

Ihanat <3

*marjuska* kirjoitti...

Oih miten ihana naulakko!
Mullekin tuli tuo kirja hetki sitten ja kivoja ideoita se on pullollaan. Toteuttamaan en vain ole ehtinyt yhtäkäään. Tekemisissäni kun on tällä hetkellä runsaudenpula. :-D
Klikkasin itteni just lukijaksi. Blogisi alku vaikuttaa kovin kivalta. :-)

Carovarium kirjoitti...

Kiitos ja tervetuloa lukijaksi :) iloitsen jokaisesta uudesta lukijasta.

se kirja on kyllä aivan mahtava!