pohja

tiistai 23. elokuuta 2011

Junahaalari

ostin pikku-auringon loppuunmyynnistä pari metriä junatrikoota. niistä piti tulla kalsareita ja perus t-paitoja, mutta sitten tuli into tehä pitkästä aikaa haalari. vilkaisu vetskaripurkkiin ja totesin että oli just passelia vetskaria, en voinu jättää tekemättä.
Nuo haalarit on ihan parhaita varsinkin syksyisin ja keväisin, kun ei halua vielä lasta tunkea toppahaalariin, eikä toisaalta halua kokoaikaa varmistella ettei selkä vilku ulkona leikkiessä.
Samasta kankaasta valmistui jo aijemmin pipo, jonka ohje on uusimmassa ottobressä. tuo kaava tuli kuin tilauksesta, kun tarvittiin kypärän alle mahtuvaa, korvat suojaavaa pipoa. ehkä koon pienemmän ois voinu tehä, mutta eiköhän tuo pää tuosta kasva :) tuntuu että tuo pipo ainakin kasvaa...
Kirpparilöytö muutaman viikon takaa. 2€ melkeen kahensadan kengät :) en ostaessani tajunnu että nuo vois olla kalliit, mutta googlasin tuon merkin jos ois löytyny aikuisille samanlaisia. no löyty, mut en mä osais kävellä niin tyyriillä kengillä. en muista koska oisin ostanu ittelleni kengät jotka ois maksanu yli 20€.
vielä kalsarit sain väkerrettyä kankaasta. tuo resori oli kyllä kummaa, se veny loputtomiin ja tuo vyötäröresori oli "levossa" varmaan joku 7 cm levee. silti tuntuu että vyötärö ois liian lerppa... :/

***
i love overalls on kids. specially when it getting chilly outside, and you don´t want to worry about the back showin betveen pants and jacket. i meant to make longjohns of the whole 2 meters of fabric, but i figured since i had a matching zipper i tought why not and went for it.
one pair of longjohns i did manage to make.

and a hat to wear under the helmet. pattern found in the latest ottobre magazine.


1 kommentti:

Mieli kirjoitti...

Kivat haalarit ja muut ompelukset! Hurmaavat kengät löysit :)