pohja

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Guestblogger

Hello i´m liam your guestblogger of the day!
Hei! Liam täällä!
Oon vallannut tän äidin blogin. onhan se sopivaa kun kerran äiti musta kuitenkin jatkuvasti höpöttää.
Tänään aamulla katottiin "nimipäivä" ohjelmaa pikkukakkoselta, ja huomattiin että on Tyynen nimipäivä. siksipä päätimme yhdessä tuumin tehdä Tyynelle lahja.Tyyne on siis minun Fammon kissa ja se antaa mun aina silittää sitä toisin kuin kaikki muut fammon kissat jotka vaan luikkii pakoon.

Koska Tyyne on kissa niin se tykkää varmasti hiiristä. ainakin mun tädin kissa söötis tykkää hiiristä. äiti sit otti aarrelaatikosta villakankaanpalasen, leikkas sitä saksilla ja ompeli sitä vähän. sit se laitto sinne sisälle pumpulia.sillä aikaa mä valitsin lankaa ja napin. sit äiti näytti mulle miten kirjotaan. sit mä aloin tekemään. tämmönen siitä tuli.
Today mom and i made a present for grannys cat Tyyne.mom helped me but i figured this sewing thing out pretty fast
Heres the finnished product. its a mouse!
aika hieno eikö?

Äiti on kans tehny kaikkee jännää. ainaki se on värjänny mun vaatteet jotka on menny pilalle joko ruuasta tai kun se on jättäny ne pihalle aurinkoon kuivumaan, niin ne on menny rumaks. sit äiti laitto ne koneeseen, ja ihan hirveesti suolaa ja jotain muuta pulveria. sit kohta mulla oli kuin uusia vaatteita! vaikka äitin mielestä ne ois voinu onnistua paremmin. harsoista ainakin tuli tosi kivat.
My mom dyed my clothes one day. it was SOO awesome!
Tässä on ison makkarin lamppu. äiti vei tuommosen pönikän kerran mummille, ja ukki poras siihen reijän, sit isi laitto sen katolle. nyt siitä tulee valoa.mut siitä on aika kauan kun tää tapahtu.
a lamp from the big bedroom.

Sit äiti meni töihin ja teki mulle tämmösen hiippatakin. äiti kyllä harmitteli ettei hupusta tullut ihan niin hieno kun se olis halunnu, mutta niin kauan kun mä en laita huppua päähän niin se näyttää hyvältä. harmittaa koska mä tykkään hupuista paljon ja tykkään että kaikilla pitää olla huppu. ja kämmekkäät. ja pipo.

here's a hoodie my mom made for me at work. she was sad that the hood didn´t turn out as good as she wanted, but it looked fine as long as i let it hang on the back. then i was sad becoase i think hoodies look nice on everyone. and fingerless gloves.and hats.
thätsool foulks!
**Edit**
äiti sano että tässä on joku meemi menossa. en tiiä mikä se meemi on, mutta mn pitää laittaa tähän joku laulu mun lemppari bändistä. tässä. ja kaikki tanssii!
day 11 - a song from your favorite band

2 kommenttia:

Artesanity kirjoitti...

<3
Onpas hieno hiiri!!

Kuveja villatakista Liam! Näin kämmekkäät isin videossa, oli hienosti.

Pusuja!

~Täti

TinyAngel kirjoitti...

ihana hiiri!=)