pohja

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

myyrä ja myyrän kämmänen käsi.

Myyrä applikaatio. Mietin mikähän olisi seuraava aplikaatioprojekti, kun telkkarista alkoi pyörii myyrä ohejlma. myyrä on sekä mun että pojan lemppari, niin mikäs sen parempi? :) tällä kertaa valmispaitaan. voitte kuvitella mikä itku siitä tuli kun tuosta ei tullutkaan hyvä :(  mutta opimpahan valitsemaan materiaalit vähän paremmin enskerralla. paitsi että enskertaa ei tule, mä en ompele enää koskaan mitään!!!!!

kun pääsin tuohon käteen, huomasin että kone ei etene. koitin auttaa kangasta työntämällä mut sehän ei noin lörpällä kankaalla oo niin hyvä. seilasin sitten piston pituutta vääntelemällä aina vähän kerrallaan eteenpäin. puolalanka takkuuntui kauniin näköiseksi kankaan alla ja jäi kiinni koneeseen. mutta kaikki selviää väkivallalla ja vaseliinilla kuten vanha sanonta sanoo, ja sain käden edes valmiiks. toisen jalan jätin ompelematta kokonaan.

että harmittaako? joo ei, hyvähän tästä tuli. joo. -.- mutta kuten myyrän silmästä näkee, niin kyllä tämä pojalle kelpasi. tämä paita päällä onki parit kaakaot jo juotu.

***
i´ll never sew again! and that´s all i have to say about that. but i learned a valuable lesson about fabric choises.

day 13 - a song that is a guilty pleasure

6 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Hienoltahan tuo näyttää!!

Oliko sulla tukikangasta alla ja osissa, helpottaa hommaa kummasti... :)

Carovarium kirjoitti...

Kiitos :)

ei ollu tukikangasta, mutta totesin just tuota kättä tehdessä että se olis ollu hyvä. käytin liimaharsoa, mutta tuo käsi joutu silityksessä vähän liian kauas käsivarresta, joten irrotin sen, ja neulasin vaan kiinni, että sekin olis voinu olla syynä.

Artesanity kirjoitti...

Hyvältähän tuo näyttää! Mitenkähän tämän vois sanoa niin ettei tuu väärin ymmärretyks... siis, jos tuo olis mun tekemä niin en olis ees kehannu blogata ku ei oo täydellinen, mutta samalla tajusin että ehkä kaiken ei aina tarvikkaan olla niin täydellistä?

Vois vaikka mennä bloggaamaan :D

Carovarium kirjoitti...

joo mene :D

mun mielestä kaikkien pitäs blogata niitä vähemmänki onnistuineita :) ei tulis meille kämmäkäsille suorituspaineita :D

Katja kirjoitti...

Kiva kun liityit lukijakseni, löysin tämän sinunkin blogisi! :) Oikein suloinen myyrä, älä yhtään harmittele! :) Mutta voi miten tuo tunne onkaan tuttu. Vasta tein myyrän lentämässä lentokonetta ja meni niiiin pieleen kuin vain voi. Kyllä harmitti! Mutta onneksi nuo lapset eivät huomaa virheitä ;)

Carovarium kirjoitti...

hei ja tervetuloa lukemaan :)

ei liamnkaan huomaa tuossa myyrässä olevia virheitä, eikä livenä varmaan moni aikuinenkaan jos en siitä huomauttaisi :) virheistään oppii ja seuraava myyrä onkin sitte jo paljon siistimpi.