pohja

maanantai 19. joulukuuta 2011

joulufiiliksen ylläpitoa

 Ankeaa säätä on täällä meilläkin. mitä nyt välillä hetken näyttää ihan aidolta suomalaiselta joululta, ja sitten tulee monsuunisateet ja vie kaiken mennessään. silti on perinteitä joista pidetään kynsin hampain kiinni. kaikki joululeipomukset on tehty, ja kyllä ne ovat maistuneetkin ihan ilman joulufiilistä. nyt kokeiltiin sitten tätä kivaks näpertelyks kehuttua piparkakkutalon tekoa.

tai minähän en siihen osallistunut, vaan nuo mun pojat. vielä tarkemmin, isompi rakensi ja koristeli, toinen söi koristeita ja teki kainalopieruja :) mutta hieno siitä tuli. toki mitään erikoista ei voi tehä ellei siitä tehä stop motion videoo. :) videolla näkyy myös meidän uusi hankinta, keittiösohva, joka pelastettiin niukin naukin roskalavalle joutumiselta. siitä on muodostunut meille semmonen koko perheen paikka. mies nokostelee siinä ruuan jälkeen, minä makoilen ja luen lehteä, tai sitten kudon tai virkkaan tai milloin mitäkin. Liamille se on bussi, vene, ralliauto, avaruus sukkula...


vielä olisi paketoitavaa... mites teillä?

***

there´s no christmas spirit in our house. somedays we get to see some snow, but then it just rains away. but there are some traditions we hold on to, and all my christmas bakings have dissappeard, snow or no snow.
we gave gingerbreadhousemaking a shot and as always, we can´t do anything without turning it into a stop motion video :) 

my christmaspresents are not done yet, how about yours?Ei kommentteja: