pohja

perjantai 3. helmikuuta 2012

no nyt on jo käyty kattomassa jotakin. siis taloa. upeaa punaista 1900-luvun alussa rakennettua maalaistaloa, jossa on ISO ulkorakennus (talli ja navetta ja varastoa) ja päätalossa isommat rempat tehty vuodesta 2005 eteenpäin. oih ja voih, rakastuttiin molemmat siihen taloon muttakun se on väärässä paikkaa. (turhautumislattianpolkemisraivarit). mua tuo ei välttämättä enää haittais muttakun se on tuo miehekkäämpi osapuoli semmonen että ei siitä koskaan tiiä missä sen ajatukset kulkee. yhtenä päivänä tätä mieltä, toisena toista. kunhan ei olisi liian myöhäistä sitten kun sen mieli muuttuu.


mutta tuota.. en haluais teitä tylsistyttää turhilla jorinoillani, mutta sitä lähdin oikeastaan pyytämään että jos tiedätte jonkun hyvän puutalonremppaamis blogin, niin vinkatkaapa :) parolan asema on jo löydetty tietenkin :D

Kiittäen puutalopää. tuntuu ettei muuta enää mahu päähän kuin talot.

paitsi tietysti siivoaminen! se jatkuu edelleen hissukseen täällä, nyt de-personoin kämppää näyttelykuntoon. mä niin toivon ettei tän kämpän myymiseen menis tuhottomasti aikaa. viimeksän kävi niin että meillä ei ollut mitään hätää saada kämppää myytyä, niin torstaina kävi meklari, perjantaina oli talo nähtävillä netissä, ja keskiviikkona oli talo myyty. siks me jouduttiinki muka väliaikaisesti muuttamaan lasikuitupalatsiin, mikä on kyllä ollu huonoin diili ikinä! otettiin lisää lainaa että saatais asuu pienesti.

kaks vuotta... ei jumalauta...

Ei kommentteja: