pohja

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

bloggaamisen vaikeutta

hankalaa löytää edes se vartti aikaa mitä bloggaamiseen kuuluu, kuvista puhumattakaan. kaiken lisäks myytiin pikkukamera pois niin mä en saa kuviakaan. ison kameran hoitaa tuo mies kun siitä puuttuu ilmeisesti "ota kuva" toiminto ja pitäis käyttää puolitoista tuntia säätöjen tekoon, varmaan enemmänkin kun ei tiiä yhtään mitä tekee. ja sitten vielä se että mihin se laittaa ne kuvat jotka oon kuin ihmeen kaupalla saanu otettua?!?!

ja ois niin paljon näytettävää :(

jonkun mapin löysin niin saadaan tämä blogihiljaisuus sentään katkaistua.

normaalisti en suosittele kopioimaan kenenkään idoita, mutta tässä tapauksessa teen poikkeuksen. tein kuten TOSIMUMMO ja käskin miehen tehä mulle istutuspenkki. ohjekin on ihan sama joten parempaa kuvaa en nyt anna. kun ei ole.

Mönkijäkin on otettu esiin talvisäilöstä ja pojat tekee sillä lenkkejä metsään. akkukin vaihdettiin niin nyt tuo menee niin hurjaa vauhtia etten mä kestä kattoo. hauskaa ainakin on pojalla.


Ja sitten oli töissä ne museokarnevaalit. paljon oli taas porukkaa ja koko museo tuntu oudolta kun siellä oli ihan oikeeta elämää, ei vaan "talon omaa väkeä". let´s go 60´skin oli esiintymässä. liam kävi kuuntelemassa mutta hölmöt lauloivat liian kovaa. solidaarisuudesta mummoaan kohtaan (toisiks viimisessä kuvassa punaisella) kuunteli kuitenkin nätisti, tosin kädet korvilla.

ja sitten kirpparilöytö. pojalle oli tarkoitus mutta tuo synttärisankari omi sen :D kympin makso ikean ekkorre keinu ja oli ihan uusi. en tiiä mitä ne sitten maksaa kaupassa mutta otinpaha nyt.


suurin osa ajasta on menny kotikotona "kaupalla", tai tehdessä sinne myytävää. kylttejä, koristetavaraa, lampun varjostimia... asia siis edistyy hurjaa vauhtia enkä pelkää ollenkaan. kuvia sieltäkin sitten joskus hamassa tulevaisuudessa.


höh, luulin tosissani että bloggerin uudistuksen jälkeen kuvat latautuis tosi nopeesti. luulin väärin...

Ei kommentteja: