pohja

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Tätähän mä halusin

Tätä mä halusin.
Tätä mulla oli.
Tämän mä sain.
ei sillä, ihana tuo on. tuo onki sit ainoo joka onnistu edes jotenkuten. noista vanhoista pulloista onneks tuunautin vaan yhen, eikä siitäkään ihan hirvee tullu, mutta nuo muut! kun silmä vältti niin kuivausvaiheessa kaikki maali alko valumaan ja tulos oli liian epätasainen. täytyy kokeilla jos levitysvaiheen jälkeen koittais vaikka föönillä kuivatella.

meillä on unirytmit sekaisin ja mä oon ihan rättiväsyny. mä oon nytki hereillä vaan siks että en uskalla mennä tuonne makkariin. Liam on nimittäin päättäny alkaa nukkua kaikki unensa päivällä, ei sitte yöllä tarvi. nukkumaan mennään kymmenen paikkeilla, herätään kuudelta. no ok, on se kuitenkin 8h mutta kun vanhasta tottumuksesta alkaa patistaa lasta sänkyyn siinä 7-8 aikaan illalla, niin sitä on aika loppu sitte kymmeneltä. nyt kun kirjotan tätä niin asia on niin päivänselvä ku olla ja vaan voi. laita lapsi nukkumaan vasta kun se on väsyny... 

tähänhän pitäis valittaa että mä halun omaa aikaa, mut sitähän mä saan melkee 3h päivällä, ja tänään liam oli tätinsä kanssa leikkimässä melkeen koko päivän. :)

tämä hyvä puoli aikaisissa aamuissa on. jo puoli kymmenen oot ommellu hupparin :D

on mulla muutaki asiaa. mut en mä sitä nyt kerro. nauttikaa sillä aikaa näistä kuvista vuosittaiselta reissultamme kälviälle.

aha... add selected onkin suomeks hävitä kuvat joita odotit sata vuotta lataavan... huoh... nyt nukkumaan tää menee taas höpöttelyks.

1 kommentti:

Mieli kirjoitti...

Kiva huppari! :)