pohja

perjantai 12. lokakuuta 2012

Käykäähän kurkkimassa

Mun Mussun blogia. Hän toki kirjoittaa ruotsiks, mutta Hän julkaisee pääasiassa kuvia jotka ovat minun (puolueettomasta) mielestä aivan sairaan hyviä :) Tätä mä en kai oo vilauttanu täällä. Ovi on siis Liaminhuoneessa olevan vessan ovi. En muista mistä tilasin tarrat, jossa luki että tarttuu pintaan kuin pintaan. ja P*skat! ei tarttunu seinään ei. Tuohon oveenkin saa välillä olla taputtelemassa lehtiä paikoilleen. piristää kyllä huonetta kivasti, eikä tullu kalliiks, oisko ollu joku 18€.

Muuten meille kuuluu samaa kuin monelle muullekki bloggaajalle. mehut ja hillot on keitetty, ja suurimmaks osaks jo syöty ja juotu.
Tämä on kai enemmän kevät puuhaa, mutta koska kesä oli niin sekunda, annettakoon tämä nyt tällä kertaa anteeksi. ollaan innostuttu linnuista! niitä kun tuolla pihalla on tosi paljon, ihana kakofonia kun ulos menee :) toivottavasti niitä jää kesällä vähän pesimäänkin. muutama on jo ollut kurkkimassa uudessa pöntössä, jonka remonttiväsymyksestä kärsivä mieheni väkers "välipalaks".
väsyttiin sit keittiön lattiaan! kaksi päivää koitettiin pelastaa vanhaa lattiaa, mutta eihän se onnistunut. huono mikä huono. laitettiin sitten uutta päälle.Ja maalattiin se harmaaks.

Oisin halunnu maalata valkoisella ruutuja, mutta meillä ei oo matikkapäätä edes lainaan niin jäi laittamatta.
näyttäisin lopputuloksen, mutta mua on ohjeistettu odottamaan kunnes listat on paikoillaan.

Ukkokulta lähti yöks telttailemaan näin sairasloman loppumisen kunniaks. saas nähä miten räkäsenä se sieltä tulee takasi. me tehään liamin kans niinku kuvassa. söpöstellään takkatulen loimussa ja syödään omenapiirakkaa ja vaniljaliisteriä.

Ei kommentteja: