pohja

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

(pietar)saaressa on aina sunnuntai

ainakin jaakonpäivien aikaan. me asutaan sen verran sivussa että jos haluaa jotenkin juhlimuksiin osallistua on mentävä paikan päälle. maxifunin pomppulinnoilla käytiin pikaisesti aijemmin viikolla, mutta muuten on jäänyt vähälle. jopa suurkirppiksen ja vanhanajantorit jätin välistä, varmaan ekaa kertaa elämäni aikana.

niin no kävinhän mä työhaastattelussa :) mutta niissähän on tullu ravattua jo pidemmän aikaa eikä mitään tapahdu niin ei siitä sen enempää. lapsilla oli hauskaa, se haastattelu oli nimittäin puistossa. jos mä joskus oon semmosessa asemassa että saan haastatella ihmisiä, teen sen puistossa.

no eilen sitten kerättiin perhe autoon ja lähettiin. matka alkoi sikurimuseosta. upee paikka jos tykkää cyberpunkista :) ja mähän tykkään! siellä voisin viettää viiskymppisiäni.

Sieltä jatkettiin jenkkiautoja katsomaan.

ne alkaa olla jo nähty...

piti käydä skorppanisssa. se on kahvila, joka on rakennettu loverettiin. se on skatan vanhimpia osia, ja yks kaupunkimme helmistä :) jono oli pitkä ja ei edennyt ollenkaan niin käytiin maj´s glasskaféssa. siellä jono kasvoi meidän pähkäillessä niin että jatkettiin slurpsiin. sieltä saatiin inspiraatio mennä ulos syömään.

strandcampingilla ei saatu palvelua joten lähdettiin hästöskataan kruunupyyhyn.


mä en oo kova kehumaan ravintoloita. mä jotenkin oletan että kun maksan ison rahan ruuasta, sen täyty olla parempaa kuin kotonatehty, ja asiakaspalvelun pitää olla rentoa mutta ystävällistä. ja sitä se todellakin tuolla oli! tilattiin hampurilaiset ja voi että se pihvi!! puhun siitä varmaan vielä lastenlapsille :D

ravintolan yhteydessä oli uimaranta, jossa jopa hienohelma minä olisin voinut uida :) oliver rakasti rantaa. poika juoksi, kaatu ja nauro vedessä ja oli ihan sininen ja värisevä kun se jouduttiin väkisin nostaa sieltä lämmittelemään :D ihan paras päivä!

päivä huipentui KAJ:N keikkaan. oltiin ihan kahestaan,liam ja minä. jos oisin tiennyt että siellä tulee olemaan noin paljon ihmisiä olisin miettinyt kahdesti että meenkö lapsen kanssa, mutta hyvä kun mentiin. siellä oli paljon muitakin lapsia kuten linkistä näkyy :)

kyseessä on suomenruotsalainen huumoriryhmä. tässä niiden ainoa suomenkielinen laulu. nauttikaa :)1 kommentti:

TinyAngel kirjoitti...

Ihanaa elokuuta teille! :)