pohja

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Just a little bit blue

Kun sain lukastua läpi kotivinkin 101 ideaa lehden tartuin pojan käskystä koukkuihin ja virkkasin kissan. kissan nimeksi tuli tyyne, liamin fammon uusimman löytökissan mukaan. liam niin tykkää tyynestä kun se antaa silittää, ja niin antaa tämäkin kissa :) peltomekkoa etsin ja liam löysi mulle tuon sinisen. se oli täydellinen, vaikkakin liian iso. syötin sen saumurille ja voilaa! sinisen kukkakankaan sain tädiltä, kun se oli renssanu kesäpaikan kaappeja. tuota on reilu tyynyliinan verran, mitähän siitä tekis? essumekko kävi mielessä, mutta se tuntu hätiköidyltä, kun meille ei hetkeen ole tulossa pikkukakkosta.


After reading kotivinkkis 101 ideas, i got orders from my son to make him a kitty. her name is tyyne after Liam grandmothers latest straycat. i needed to find a "field dress" i could wear on sunny days at our rented potatofield, so Liam found me this att a thriftstore. 2€! it was a bit large, so i serged the sides and Tadaa! flower fabrik was a gift from my aunt, who was cleaning out the closets at our summerhome. more of those please! 
Sligi maalas liamin pyörän. naapurinsetä tiesi kertoa mitkä osat ovat olleet minkäkin värisiä alkup. tässä pyörä edellisessä asussaan. 


Sligi repainted Liams bike. our neigbour had the same bike, so he could tell us how it should look like as oringinal. heres where we started.


Uusi vanha räsymatto terassille. luulen että se hiipii sisälle syksyn tullen :) Liamille matkalaukku samalta kirpparilta. sinne mahtuu mukavasti pari autoo ja eväät. kesällä mennään suomenympärireissuun ja prahaan. ahvenanmaa taitaa jäädä sitten syksyyn.

a new old carpet for the terrace. i think it sneaks in when fall comes :) from the same thriftstore a suitcase. this summer we´re going for around the finland trip, after that we´re leaving to prague.

Ei kommentteja: