pohja

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Taas yksi Takki

edestä

hei, pysyppäs nyt paikoillas!

takaa         
Olin niin kylästynyt nykimään siitä liamin harmaata takkia niskasta takas lanteille. minkä takia lastenvaatteet on niin hankalia? ite on kaikki tehtävä aina että tulee tehtyä, jos ei oikein, niin edes näyttämään oikeelta :D päällikankaana vanha kirppislöytöverho, joka oudosti venyy paikoittain. kyllä se ihan kunnollisen näkynen ja tuntunen on, mutta kun alkaa ompelee, esim. keltaset kohat venyy ihan hirveesti. vuorina keltasta traktoritrikoota. vuorikangas ei ihan riittänyt huppuun, ja olin ensin ommellut hupun edes-vähän-samanvärinen-kun-takkikin-paloista. mutta se näytti kauheelta, päätinkin tehdä vuorin hupun päällikankaasta. ja olen onnellinen että päätin tehä niin. Miljoona kertaa parempi noin.

helmoissa kuminauhakujat, hihoissa keltanen resori. hupun nyörit jätin kokonaan pois, mutta nyt huppu lötköttää rumasti. en keksinyt miten siihen sais laitettua vaikka vähän kuminauhaa joutumatta purkamaan koko työtä, joten se saa jäädä noin.

onhan siinä vähän.. "ysärileveyttä" mutta eipähän häiritse pihalla rymyämistä :)

was so fed up with having to yank down Liams jacket all the time. why do they make kids clothes like that? do i realy need to do ev´rything myself?! apparently i do! so i did... 
i know it has that 90´s widh to it, but attleast it doesn´t get in the way of playing outside :) i love how it turned out! except the hood, it hangs weirdly :/ any ideas?

Ei kommentteja: