pohja

perjantai 13. huhtikuuta 2012

*tosi hauska ja kuvaava otsikko*

ei niitä aina jaksa keksiä :D

yöllä huoneeseemme juoksi itkevä ja hysteerinen poika. varmaan nähnyt unta tai harhoja, ja syliin napattaessa huomattiin että Liam oli ihan tuli kuuma! jotain ihan kamalaa se oli nähny kun itki niin kovaa että oksensi. ei sitä edes kiinnostanu äidin rauhoittelut ja hengitysharjoitukset. lääkettä ja nenänvaihto autto nukahtamaan ja nyt se on ollu ihan niin sairas kuin pieni mies vaan voi olla. reppana.

käsityörintamalle kuuluu upeaa. oon tehnyt muutaman vauvanpipon huvikseni, neuloen keräykseen ja ommellen omaks ilokseni ja koitan niitä tuloksetta myydä FB:n kirpparipuolella.


ei ykskään oo menny. tästä suivaantuneena päätin alkaa maailman parhaaks käsityöläiseks! tai oikeesti kun Liam täyttää syksyllä kolme loppuu mun kodinhoidontuki ja jotain pitäis tehä. töihin ei näköjään enää noinvaan päästäkkään, kun ei oo mitään papereita mitä näyttää. no nyt laitoin hakua menemään lähikylään sellaiselle linjalle jossa voi opiskella kolme päivää viikossa. en tiiä, ei sieltä varmaan mitään ammattipapereita saa mut jotain nyt kuitenkin. voi siinä samalla tehä mahdollisia ilta/viikonlopputöitä ja silti kerkee olee perheenki kaa. ja liamin päivähoitotunnitki ois vaan 4.5h jotka mä tiiän että se pärjää hyvin.

Tuunattu lautashyllykin meni myyntiin, ei sille ole täällä tilaa. parempaa kuvaakaan ei ole tarjoita kuin tämä myynti-ilmossa ollut. se meni heti uuteen kotiin :)

neuvolakortin kansiakin olen harjoitellut. ei ne nyt niin kummosia ole... paljon hienompia olen nähnyt muiden blogeissa :)

5 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Söpöjä vauvalakkeja :)

Annika kirjoitti...

Oih, toi punainen on superihana, mikä koko, mikä hinta, vai onko jo löytänyt uuden kodin? :) Mä haluun sen!

Artesanity kirjoitti...

Varaan sulta kaks vauvanlakkia, toimitus kesä- ja heinäkuun puolessavälissä. Ensimmäinen poikien värinen ja jälkimmäinen tyttäjen -joo mä tiiän.

Sitten tilaisin kaks kansiota johon vois laittaa sairaskertomuksia ja muita sairaala/sairauspapereita, S kyseli semmosten perään pojille.

Carovarium kirjoitti...

ok.

eli periaatteessa neuvolakortin kannet mut isompi? :D

Artesanity kirjoitti...

Nii... vähä niinku, mut sinne pitäis saada A4 kokosia papereita järjestykseen sisälle... silleen että ne kans pysyy... emt miten sitte...

P.S Tossa missä pitää todistaa ettei oo robotti lukee "uleaked".